CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Muutosta?




Eka kuva on lokakuulta, toinen ja kolmas tältä päivältä (joulukuu). Kai tuossa masussa jotain eroa näkyy, mutta ei kyllä paljoa. Ehkä pömppis ei ole ihan niin paha kuin pari kuukautta sitten. Eli jotain edistystä kai. En tiedä paljonko eroa noiden kuvien välillä on kiloissa mutta kun nyt vähän muistelen niin veikkaisin että viitisen kiloa tai jotain sinne suuntaan. Ja se viitisen kiloa on tippunut tässä parin viime viikon aikana, paino junnasi pitkään samoissa lukemissa aluksi.

Nolottaa pistää näitä tänne blogiin mutta toisaalta ainakin itse tykkään seurailla muiden  edistymistä ja silleen niin miksikäs ei. En nyt kuitenkaan tule näillä läskikuvilla koko blogia täyttämään että kokonaisuus pysyy edes jotenkin esteettisesti miellyttävänä.

Hienoa hei sekin että olen oksentanut vain KERRAN tässä parin viikon aikana! :o En olisi ikinä uskonut pystyväni tuohon näin yllättäen ja helposti, mutta kyllä se näköjään onnistui. Enkä ole edes ahminut. Oon jotenkin huomannut että on helpompaa olla ahmimatta kuin ahmia ja olla sitten oksentamatta. Ei enää oksentelua ja paino putoaa kiitettävää tahtia! BILEET! :D

1 kommenttia:

mia-ana kirjoitti...

Olet hoikistunut.
Tsemppiä jatkoon!