CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 16. joulukuuta 2011

Ei hätää!


Kävin paskalla ja vaaka näyttikin sitten maagisesti 400g VÄHEMMÄN kuin eilen. Huh. Toi oli ilmeisesti SEKÄ vaa'an oikku että paskapainoa toi edellinen lukema. Olen NIIN helpottunut.

Tänään tavoitteena huitaista stadissa naamaan yksi latte serkun kanssa (n. 100kcal) ja sitten kun tuun himaan/kun äiti tulee himaan (jos olen ennen sitä kotona) niin porkkanasosekeittoa (146kcal) eli siitä tulisi yhteensä 246kcal. Latte siksi, että en ole juonut sitä pitkään aikaan ja on ikävä oikein herkkukahvittelua rakkaiden ihmisten kanssa. Kyllä sitä nyt kerran saa tuollaisen kaloripommin huitaista naamaansa, kunhan ei tule tavaksi. ;)

Kävelyä tulee tehtyä varmaan useampi tunti tänään, eli tulen varmasti polttamaan ainakin noi syömingit pois, ja saan varmaan ihan rauhassa syödä sitten pakastemangoa iltapalaksi. :) Kiloklubista ei vaan löydy sen kaloreita, mutta katson pussista. :) Pakastehedelmät on muuten tosi hyviä herkkuhimoon, ja ne voi syödä vaikka aamupalaksi rasvattoman jugurtin kanssa jos haluaa protskuja saada siinä sivussa. Jäisenä hedelmät on erityisen ihania, silloin ne tulee syötyä vähän hitaammin ja se kylmä turruttaa vatsaa niin ettei nälkä tunnu hetkeen vaikka söisi miten vähän. Plus hedelmät on AINA hyviä. :D

0 kommenttia: